غذاهای رژیمی خوش طعم


---------------------------------------------------------

اردور پنیر و کرفس

: مواد لازم
پنیر سفید : 1 فنجان
کرفس ریز شده : 2 قاشق سوپ خوری
سیر له شده : 1 حبه
خامه: ½ فنجان
ماست ترش چکیده : 1 فنجان
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه:

پنیر را با چنگال له کنید کرفس ریز شده و سیر را روی آن بریزید خامه و ماست را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود حال تمام مواد را روی هم بریزید اردور آماده را در ظرف مناسبی بکشید و با نان بریده سرو نمائید .
__________________

---------------------------------------------------------

آبگوشت مرغ ( زمان پخت: 100دقیقه )

مواد لازم برای برای 4 نفر:

نیم کیلو مرغ، 1 عدد پیاز، 3 عدد ساقه کرفس به همراه برگ،1 عدد هویج، 1.5 ق.چ نمک، 3 حبه سیر، 6 فنجان آب

طرز تهیه:

پیاز را 4 قسمت کنید. کرفس و هویج ها را خرد کنید. مرغ پیاز ، کرفس ، هویج و نمک و سیر را با آب بپزید .بعد مرغ و سبزیجات را از آب درآورده و چربی روی آب را بگیرید.

ارزش غذایی: کالری : 200 چربی: 13 پروتئین 15.5 کلسترول: 94 سدیم: 678 کربوهیدرات:4.5 فیبر:1.3
__________________
------------------------------------------------------

طرز تهیه مرغ و قارچ

مقدمه :

در اصولاً در کارهای صنعتی و منازل باید سعی کنیم که از مواد حداکثر استفاده را ببریم ( مواد هدر نرود ) ، آنها را خوب برش داده و برای تهیه غذا آماده کنیم . در جلسه قبل طرز تهیه غذا از مرغ چرخ شده را توضیح دادیم ( فقط گوشت قرمز نیست که چرخ می شود بلکه گوشت سفید را هم می توان چرخ کرد و از آن غذا تهیه نمود )

. در این جلسه در مورد یک نوع غذا که از مرغ تهیه می شود صحبت می کنیم . این غذا مخلوطی از پروتئین ، سبزیجات ، مرغ ف قارچ ، پیاز ، سیر و خامه است ، رنگ غذا مثل قارچ و مرغ سفید است و طعم آن بسیار عالی و لبنی است . این غذا خوراک نیست بلکه مخلوطی از مرغ و قارچ است و یک سس به صورت خامه روی آن را پوشش میدهد .


مواد اولیه :


پیاز : یک عدد قارچ : ٢۵٠ گرم روغن زیتون : ۵٠ گرم ( ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری ) سیر : یک حبه آب لیمو : یک قاشق چایخوری سینه مرغ : ٣ عدد


طرز تهیه :


ابتدا پیاز را خرد کرده و سیر را له می کنیم و در یک ماهیتابه با روغن تفت می دهیم ، سپس قارچ را به صورت حلقه حلقه خرد کرده و در مواد ( داخل ماهیتابه ) تفت می دهیم . در یک قابلمه روغن ریخته و گوشت سینه را که از قبل به صورت رشته ای برش زده ایم ، داخل آن تفت می دهیم تا سوخاری شود ، مقداری آب لیمو به گوشت مرغ اضافه

کرده و نمک و فلفل سیاه دانه ای روی گوشت مرغ می ریزیم تا خوش طعم شود ، سپس مواد داخل ماهیتابه را به این مواد اضافه می کنیم سپس قابلمه را از روی شعله برمی داریم تا مواد کمی خنک شود . در این هنگام خامه را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس قابلمه را ( با مواد ) دوباره روی حرارت می گذاریم ، بعد از مدتی

مواد داخل ظرف مناسبی می ریزیم و غذا آماده می باشد .
__________________

تهیه ماهی شکم پر

مقدمه :


ماهی ها به چند دسته تقسیم می شوند :


1- ماهی هایی که دارای پولک هستند . 2- ماهی هایی که پولک ندارند . می خواهیم از ماهی غذایی تهیه کنیم ، از ماهی سفید که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد استفاده می کنیم ( دارای پولک است ) .


طرز آماده کردن :


ابتدا بالهای ماهی را به وسیله قیچی آشیزی جدا کرده و از قسمت دم ماهی پولک ها را می کنیم و با آب تمیز می شوییم ، شکم ماهی را با کادر برش می زنیم و داخل آن را از خونابه ها تمیز می کنیم و برای از بین بردن بوی زخم ماهی ، ٢ تا ٣ قاشق غذاخوری آب لیمو داخل شکم ماهی ریخته و مالش می دهیم ، سس سویا برای خوش طعم شدن آن ، داخل شکم

ماهی می ریزیم ، سپس به وسیله نمک و فلفل درون و برون شکم ماهی را خوش مزه می کنیم .


طرز پر کردن شکم ماهی :


شوید ، گردو ، زرشک و فیسی را داخل شکم ماهی قرار می دهیم و با استفاده از سوزن آشپزی و نخ پنبه ای شکم ماهی را می دوزیم و به مدت یک ساعت با درجه حرارت ١٨٠ْ درون فر قرار می دهیم .

/ 1 نظر / 35 بازدید
نیلوفر

انسان آگاه مي داند كه زندگي پيوسته در حال تغيير است؛ زندگي يعني تغيير. تنها يك چيز هميشگي است و آن خود تغيير است.((اشو))